MOT Failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 28-04-10 Thread Starter
Status: Now living in Torrance
AO Member
GlasgowBlue's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: East Dunbartonshire
Posts: 286

Member car:

159 Q4 3.2 V6

MOT Failure

Been waiting all day for the call.

One new tyre, due to having a nail in it.

Front suspension arm bushes.

All in 394.94. Not too bad really I suppose. Next year is timing belt time.
GlasgowBlue is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2010
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 69

Member car:


If it had passed first time would you have done a robotic dance?
antar is offline  
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
Joss's Avatar
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 18,898
Images: 14
If only an of my alfa's were that trouble free!
Joss is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

failure , mot

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome