156 jerking, no power - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: burble
AO Silver Member
punt14's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 1,925

Member car:

VW Tiguan smoker

Originally Posted by Smaky View Post
Bear money?
In Manchester they don't use Sterling. 'bear' its a new currency
punt14 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Just caught up with this thread - I have Alfadiag & cable - am near Sale, if you want to come over, drop me a PM
(Post Link) post #28 of 28 Old 04-05-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2010
Location: United Kingdom
County: Greater Manchester
Posts: 13

Member car:

Alfa Romeo 156

Thanks for the replies. I had another mechanic check it out and as soon as he opened the hood he could see the radiator had gone and then the head gasket. So my apologies to the first garage who also got it right. The mechanic fit a new radiator and head gasket for 280 and now it flies like new. Thanks. For all the help peeps.
harrylad is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , jerking , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome