Licence lamp probs. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 15-04-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
SR-71's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 51
Licence lamp probs.

Hi all have just changed a bulb in one of my licence lamps but cant seem to get the lamp to fit back properly. The metal spring that sits to one side of the lamp came out bent but i don't seem able to fit it back flush instead of loads of play in it. Any help would be ace.
SR-71 is offline  
Sponsored Links
Status: Freezing!
AO Silver Member
Rockhopper's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 4,863
Same with mine!
Rockhopper is offline  
Status: .
AO Silver Member
Rob3rto's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 2,519
Images: 6

Member car:


Heat it up and GENTLY bend metal outwards.
Rob3rto is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

lamp , licence , probs

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome