BOSE Stereo system "Popping" when Hands Free Kit kicks in - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-03-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 30

Member car:

Alfa 159 2.2 JTS

BOSE Stereo system "Popping" when Hands Free Kit kicks in

Here's one I could do with some advice on......

I have a 156 with the BOSE sound system. It has the original Blaupunkt cd player fitted. I have recently fitted a parrott hands free kit, which uses the iso connectors from the stereo to interface with the stereo system. It all works fine except when I finish a call and the parrot switches back to the stereo, it gives a loud "Pop". It is an electrical connection type of pop, and I was wondering if it was something to do with the BOSE system? Does the bose system have a seperate processor / amp etc that could be causing the popping?

Answers on a postcard please..........
shedload is offline  
Sponsored Links
AO Gold Member
davealfa11's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 9,904
Images: 4

Member car:

156 1.9 mjet 16v

ice forum
davealfa11 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bose , free , hands , kicks , kit , popping , stereo , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome