Electrics cutting out - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 26-02-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2010
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 1
Not Happy Electrics cutting out

I have an 02 147 selespeed. I was driving it today when on 5 occassions the electrics all went out, dash, radio, the lot. Car kept running and it all came back on after a few seconds! Any ideas??
Toomz is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2006
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 385
Check battery connections.
Romek is offline  
Status: Abarth attack
AO Silver Member
SENNA1's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: Cyprus
County: -
Posts: 2,830
Images: 7

Member car:

GT ss/Cav mk1

Or change the battery...
SENNA1 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

cutting , dashboard , electric , electrics , failure

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome