rear window demister/heater - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 24-01-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 243

Member car:

156 2005 2.0 jts

rear window demister/heater

It has stopped working after some spirited driving. I think it must be a loose connection somewhere as my mirrors are still working...but i have no idea where to start looking.

Anybody got any pointers as to where to begin?

zorander is offline  
Sponsored Links
Status: loving a shiny bella called Monica
AO Silver Member
bigjim's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 1,917

Member car:

159 2.4 Lusso

do any of the lines work? if not i'd say the connector has come loose.
mended mine last week, as the middle line had a small break. carefully masked either side of it and painted the break with some conductive paint. works a treat now.
bigjim is offline  
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
I fixed mine recently (accidentally) by cleaning the relays in front of the battery
iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

demister or heater , rear , window

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome