Creaking from behind headunit - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-01-10 Thread Starter
Status: Prototipo
AO Member
yeosport's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 174
Images: 10

Member car:

2000 156 2.5 v6

Creaking from behind headunit

Hi there,

Since the cold spell i have noticed a creaking sound from behind the stereo area, when the ignition is turned on.
Is there a HVAC flap or something that operates when ignition is turned on?

Any help appreciated

Attached Images
File Type: jpg P1632_06-06-09.jpg (84.0 KB, 3 views)
File Type: jpg P1726_06-06-09.jpg (102.5 KB, 2 views)
File Type: jpg P1609_17-11-09.jpg (54.3 KB, 3 views)
yeosport is offline  
Sponsored Links
Status: .
AO Silver Member
Rob3rto's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 2,519
Images: 6

Member car:


When you turn to MAR or switch of the engine, the vent flaps reset themselves.
Rob3rto is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

creaking , headunit

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome