URGENT help needed - Driveshaft busted! - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #26 of 26 Old 05-01-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 104
Yep done the "CDC wait" thing a few times now and even re-checked the code with that bit of software, definitely the right code??? Odd. Plan is to get an iPod interface anyway. That's proving tricky though as it's not 100% clear what will and won't fit. I've asked on here too with no reply.

The info, + - buttons still work fine so I assume it's just the stalk button that's shot. Plan is to get a replacement stalk or I might try an ECU reset as per this thread first:-


Sad to hear your 159 isn't spot on, it should be really shouldn't it!
dave_s13 is offline  
Sponsored Links

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

busted , driveshaft , needed , urgent

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome