147 - funny smell, no power steering, low battery, no abs, no lights, died - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-12-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 1

Member car:

147 1.9jtd

147 - funny smell, no power steering, low battery, no abs, no lights, died

this is the probelm I had last night. I called the AA, they thought it was the alternator at first but then said the belt was not turning so changed the the belt mechanical part calleda tensioner. Charged the battery and it seems ok. But there is still a funny smell and is the cigarette lighter always lit up when the headlights are on?

Can anyone help.

I am a bit scared to drive anywhere in case it breaks down again
janemarshall is offline  
Sponsored Links
Status: El finto :(
AO Member
KendalBeefcake's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 886
Images: 4

Member car:

159 SW Ti

Well I can at least help with the 2nd part, cigarette lighter surround light (if that is what you are talking about) is always on when the ignition is on..

Sorry to hear about your woes, although it does sound like the battery/alternator...
KendalBeefcake is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , abs , battery , died , funny , lights , low , power , smell , steering

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome