Electric window confusion - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 06-12-09 Thread Starter
Status: -
Dannyboy147's Avatar
Join Date: Nov 2009
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 6
Electric window confusion

Hi ppl, since i picked my 147 5 door up a few weeks ago i havnt been able to operate the rear electric windows. When i press the button in the back it beeps but nothing happens, like they are locked.
In the handbook it says that the driver's door should have the "lock" switch and "rear" switch, but mine doesnt. :S
Could it be that its been fitted with switches or a door off a 3 door or something? Any help welcome, its really confusing me!
Dannyboy147 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,990
Sounds like it.
The window panel for the driver should have four window switches (one for each window!) plus a lock button that disables the switches on the rear doors (ie for when kids are in the back).
David C is offline  
Status: -
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 1

Member car:

147 Tspark


my 147 has two switches at the front and one says rear to operate at the rear obv! but the rear has its own switches on either side that beep but do not open and can only be opened from the front, very puzzling
any ideas??
nicki is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

confusion , electric , window

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome