156 radio issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 12-11-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2008
Posts: 36

Member car:

Alfa 156

156 radio issue

What is the most likely cause of intermittent speaker operation for no apparent reason - some days all of them work but most days it switches output from left to right without warning several times. Is it the speaker wiring or the radio itself that is causing an issue?
panda4x4 is offline  
Sponsored Links
Status: AROC 916 Registrar
AO Gold Member
Mitch916's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 8,803
Images: 8
The electrical service plugs for the doors can be a suspect place. Open the door, push out the grey clip and unplug. A good squirt with WD40 and plug in, un plug, plug in several times. Cleans the contacts. Bit of a fiddly job as there is not much room but worth a go.
Mitch916 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , issue , radio

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome