Right side indicators stuck on - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-10-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2007
Location: Denmark
Posts: 19

Member car:


Hmmm Right side indicators stuck on

Hi everyone

Weird problem with my right side indicators. A while ago they got stuck on for a short period of time. Now the problem has come back and got worse.

Now the right side (allways the right side) gets stuck on, and I cant do anything else but remove the lightbulbs, removing the fuse doesn't help. It's all three (front, side and rear).
When it happens the left side indicators still have full function.

One of the symptoms (apart from the obvious, lights being on), is, the relay clicks once and then stays on.
My best guess is an earth fault, but where should I start to look????

Hope some of you might have an idea

Best regards
Thiele is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 52
Have you tried removing / replacing the Flasher unit (relay)? The indicators flash with the alarm so there could be a fault along that side It doesn't sound like the switch but I would double check if changing the relay doesn't help.

Hope that helps if not I'll think about it a bit harder.
1.8TS Sports is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

indicators , side , stuck

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome