Immobiliser Failure!... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 26-10-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2008
Posts: 32

Member car:

Alfa 147

Immobiliser Failure!...

When i turn my car on sometimes it won't start and it flashes up immobiliser failure on the dash. It seems to be doing it more frequently of late and usually on the second try the car starts fine. Any ideas what i need to do to fix the problem???....
alfie123 is offline  
Sponsored Links
Status: Changed clutch,what's next....
AO Member
Join Date: Jun 2007
Location: South Coast
Posts: 337
Could be the key failing. Have you got a spare to try.
jdg is offline  
Status: 1750TBIecusoftware.. done!.40+bhp
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 3,480
Images: 10

Member car:

various Alfas

If it is an intermittent fault it could be the arial,from the lock to the body computer.
ALFA TUNER is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

failure , immobiliser

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome