147 Rear light Problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 17-09-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 5

Member car:

2001 147 Alfa

147 Rear light Problem

Anyone help with this strange one? Message came on whilst drining RHS Brake light failure OK change bulb when one available.Got home RHS rear light on permantly had to ease plug off so batt did not go flat overnight. Changed brake light bulb today RHS rear light still on permantly but brake light works OK.Anyone help?
fishman is offline  
Sponsored Links
Status: I have got V6 again:)
AO Member
Rafik's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 62
Revcounter, probably
Rafik is offline  
Status: -
AO Member
alid1's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 656
Images: 5

Member car:

Alfa 147 JTDm

It could be the body computer
alid1 is offline  
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
Originally Posted by Rafik View Post
Revcounter, probably
Not on a 147. This is definately a bad earth or you need a bocy ECU.

First though replace the other brake light bulb too, this may clear it and all will be well then.
Smaky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , light , problem , rear

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome