156 radio cassette not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 13-09-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 27
156 radio cassette not working

Hi all

Wondering if anyone has come up against this problem. Recently purchased car from my mate. He removed his CD player and refitted the original radio cassette but I cannot get it to work. I have the code. I have followed the instructions in the manual (ign key at MAR for hour) but the display on the radio never comes up with CODE and it shuts down completely after about 25 minutes. Red LED flashes all the time even when driving. Hope someone can help.

pbennett is offline  
Sponsored Links
Status: now I'm not sure
AO Member
whatmoretyres's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Bucks
Posts: 989

Member car:


quite a simple solution really

Bin it and buy something else. Tape player, lol !
whatmoretyres is offline  
Status: -
AO Silver Member
PhilzAlfa's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Somerset
Posts: 3,126
Without wanting to sound negative, it's not a great unit anyway. Mine is stored in a cupboard somewhere. I would fit a radio /CD /MP3 player instead.
PhilzAlfa is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , cassette , radio , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome