Wipers blowing fuse every time - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 10-09-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Simpatico's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 141

Member car:

147 Q2

Wipers blowing fuse every time


Following on from my recent post about the wipers dying, they went again. Luckily it was on the drive this time instead of the missus' office car park, and managed to deduce that the 30 amp fuse blows every time the wiper stalk is moved to the top position (flick-wipe??). There is a visible flash in the fusebox!

The car is a year old and still within warranty, but I am interested if anyone has had a similar experience and what it turned out to be. Surely can't be down to wear and tear at this age??

Must admit to ringing the dealer with trepidation, I really don't like giving my car to garages at the best of times
Simpatico is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

blowing , fuse , time , wipers

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome