156 Radiator Fan resistor - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,991
Originally Posted by VYC156 View Post
right just had a look and can't see a resister at the bottom. Where exactly is it?
There isn't a 2nd one.

Only the V6 with the twin fans has two resistors (one per fan).
David C is online now  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Jun 2009
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 9

Member car:

Alfa 156

No just a single fan. I have just been out and connected a small battery straight ot the fan and it worked, so I know that the motor is ok. But still clueless as to how to fix it!
VYC156 is offline  
Status: -
AO Member
Burnsy's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: Bath, UK
Posts: 220
Could be the relay then
Burnsy is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , fan , radiator , resistor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome