Alfa GT JTS Engine Problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-08-09 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 5
Alfa GT JTS Engine Problem

Hi, have posted this in the engine area of the form but maybe thats the wrong place so thought i would repost here.

I have an 04 GT 2.0 JTS with 22K on the clock and on Wednesday this week i started to reverse and the car stalled yhen restarted made a banging noise and cut out (stalled), when i restarted the engine it now makes a blowy clattering type noise for a couple of seconds then stalls again and the message engine control system failure is shown, not sure what it could be. i am waiting for a guy from the local garage to come round and have a look but thought i would ask you if any of you guys had any idea.

cheers
Kevinoldland is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Tags
alfa , engine , jts , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome