engine stopped ? help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 12-08-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
colc's Avatar
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 13
Images: 1

Member car:

156 2.0T

Madness engine stopped ? help

I've had racing revs for a while now tried just about everything to rectify i.e new maf filter, ecu restart
anyway been to work and back today had no problems round trip 14 miles, jumped in car to the shop this evening 1/2 mile down the round when pulled up the revs dropped to 0 went into shop came back tried starting car it would start tried a few times nothing, so left the car for 20 mins came back the car started first time......does anyone have any idea what caused this and just wondered if it is related to the reacing revs.
colc is offline  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Oct 2008
Location: Ireland
County: Wexford
Posts: 4,646
crank sensor is temperature sensitive
SEARs is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

engine , stopped

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome