loss of top end speed 147 16v JTD - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 28-07-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2009
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 7
Help loss of top end speed 147 16v JTD


Wonder if anyone can shed any light on this:

car: 147 16V JTD 62K miles just shy of 5 yrs old

Recently had a water pump seize on me, expensive repair bill involving replacement of rockers tappets tensioner pump etc etc had the work done by authorised alfa dealer so i'm taking it back but just wanted to know if anyone has any thoughts.

The car runs smoothly no odd engine noises, but acceleration seems a bit sluggish especially at 80 and will not go over 107?

any thoughts will be much appreciated

Last edited by gmc5390; 28-07-09 at 11:27.
gmc5390 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , 16v , end , jtd , loss , speed , top

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome