HELP!!!!! Indicators & Wipers Not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-07-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 6

Member car:

***** 147

HELP!!!!! Indicators & Wipers Not working

Hi Guys, i own a 147 and all of a sudden my wipers and Indicators stopped working. I checked everything else and although the lights come on, it seems that i cant change them from dim to bright. To top it up, i can hear a noise from underneath the steering, which makes abit of a sound just when you about to put on the car. This goes on for a short while then stops.

I did the obvious looked at the fuses, and they all seem to be fine. Funny thing is that the main screen doesnt even give any warning signals of any faults anywhere.

Does someoene know what could be the problem and what could be the cheapest way of fixing it as i am inclined to going to the garage and fixing it. Arrrrrgh, most annoying i must say. I also took out the battery and left it for a while hoping that this might reset the system, but with no luck.

Any good suggestions will be deeply appreciated, and if i do need to go to the garage does anyone know how much it might costs roughly.

Thanks all!!!!!

Last edited by jaymwila; 28-07-09 at 18:38.
jaymwila is offline  
Sponsored Links
Status: enjoying ma julie
AO Silver Member
belfast bob's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 2,890
get it to an auto-electrician or alfa mechanic/spark.

sounds like some major disconections/shorts going on.

probably easy fixed, but if you can find the problem you need some help
belfast bob is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

indicators , wipers , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome