rad fan - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 15-07-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2009
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 1

Member car:

156 t spark

rad fan

i hope u guys can help??my fan wont start up, i have wriggled the relay and it will start up but then cut out, i can feel the relay click on and off! can any1 help cos with this warm weather,its bloody hot driving with heater on full!! he he
dale austin is offline  
Sponsored Links
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
There's a resistor pack at the rear top-right of the fan housing, which is a common problem. Take the wires off it and bridge them with a suitable connector and see if it starts.

I've got fans/resistors if you need one


iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

fan , rad

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome