Alfa 156 v6 2.5 MOT Failed ABS light - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 03-07-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Norfolk
Posts: 5
Alfa 156 v6 2.5 MOT Failed ABS light

Hey, my Alfa 156 v6 2.5 failed because of the ABS light being on, it has had a diagnostic check which didn't identify the fault, my mechanic says it seems like the control unit has gone. is this right? and where can i get a replacement.


liamcicada is offline  
Sponsored Links
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
More likely to be one of the sensors, I'd have thought. The fault should be read-able with the right's possible that your mech's reader doesn't speak Alfa...

Plenty 156's being broken if you do need an ABS unit. Try rgwm if you need one, or ask in the classifieds section

If the TS version is the same, I've got one...dunno if it is though...
iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , abs , alfa , failed , light , mot

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome