brakes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-06-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 43
Images: 2

Member car:

156 2.4 jtd sw


hi have just replaced engine on 156 2.4 jtd also when getting engine out brake pipe burst on o/s/f were they rot since replacing i cant get brakes to bleed up no resistane at all on that side any ideas would be much appriciated thanks
carlos39 is offline  
Sponsored Links
Status: Easter! Bring it on
AO Silver Member
rodz1300's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: Vale of Glamorgan
Posts: 2,703

Member car:

147 GTA

think you may have posted in the wrong lounge carlos

I expect a kind Bigfoot type person will come along and move it for you in a bit . you will get better replies then
rodz1300 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome