Strange leads under front spoiler - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-05-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2008
Location: Sweden
County: Kalmar
Posts: 32

Member car:

156 SW V6 2002

Strange leads under front spoiler

I was just gonna try and see if anyone have an quick answer for this. When I fitted my front bumber today, I saw the two leads for the fog lights, then there is another one, with exactly the same connection as to the foglights, but i cannot find out where it should be connected....
I trid to connect one of the foglights to it and turned on everything but no light...

Then another thing, behind the left "wheel liner" just above the wheel tucked away are two large multi connections that are not connected to anything, i did not take any pics of these but maybe anyone know anyway? They are in a redish colour.
hjalle74 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

front , leads , spoiler , strange

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome