Purge Valve P0443 Fault Missing Cable - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-05-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: Cumbria
Posts: 7

Member car:

156 2.0 TS

Purge Valve P0443 Fault Missing Cable

Can anyone please tell me where the wire runs from for the purge valve (Fuel Vapour Recovery Solenoid L10). The purge valve is on the underside of the inlet manifold just behind and underneath of the throttle body. I have recently acquired a 2001 156 2.0 TS but it was a non runner,. i have however got the engine running (new cam belt etc) but now have a P0443 fault (Emission control system control valve missing). when i checked the valve there was no cable to it. I have searched for 2 days but have found nothing, i do not know the history of the car but by the looks of it the inlet manifold has recently been removed. any help would be appreciated.
Macky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

cable , fault , missing , p0443 , purge , valve

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome