New head unit with BOSE system - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
New head unit with BOSE system

Hi all,
I know this is a common issue but I just can't quite find enough info here to sort this problem.
I want to replace my factory fitted head unit with a Sony MiniDisc one I have. I did try, and although all the connectors appeared to fit and match functions I got no sound at all, and no familiar 'click' from the amp in the boot...

I did see a post about needing power to the Bose amp, any pin numbers and or levels for this?
Also can somebody confirm that the Bose system actually uses the speaker out levels?

Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Apr 2003
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 2,483
Not sure about the BOSE Head deck, but when wiring up my Bluetooth phonekit to my Punto (same blaupunct) I didcovered that the headunit while using standard ISO connector its not standard wiring so you probably just need to check the wiring, the headunit usually has the wiring info on it,
sandys is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bose , head , system , unit

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome