Help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 09-05-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2008
Location: Lincoln
Posts: 32

Member car:

156 1.8ts swagon


Drove alfa to work this morning and temp gauge going up and down like mad sat in work car park for 8 hours and on journey home did exactly the same, water seems fine but just b4 i got home the little red injection light on the rev counter came on. I aint got a clue with the alfa any suggestions are apriciated
dilligaf1961 is offline  
Sponsored Links
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
Joss's Avatar
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 18,898
Images: 14
Re: Help

Could have a sticky themostat or the rad may be due for replacement as it can't cool efficiently enough anymore
Joss is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome