engine died ... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
engine died ...

Starting my Alfa 147 this morning, the engine suddenly died after a couple of seconds. I tried to restart it, but the same thing happend twice. After pressing the accelarator on start-up, the engine was normal.

I stopped the engine a couple of times on my way to work, but everything was suddenly normal ..

Anyone experienced this? It was a rainy morning, following a very cold night.

I am taking the the car in to to have dashboard creaks fixed before the warranty runs out in the end of this week. What should I tell them?
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Re: engine died ...

Exactly the same thing happened to me. When starging the engine in a cold evening, engine died 4 times. Eventually, it started but made a horrible hurl, like a diesel engine.
These noises are often, my car is now in service. I will get back with some results
XSerban is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

died , engine

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome