Problem found with new Red 147 Paintwork - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-10-03 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2002
Location: Surrey, England.
Posts: 98
Problem found with new Red 147 Paintwork


When washing my new 147, I have found some small spots on the paintwork running along the length of the side windows, just below the window edge itself. They are like small speckles, kind of silvery/white in colour. If I run my finger along the paintwork, they are bumpy as well. Not bothering me too much, as long as they don't get any worse.

Anybody seen this on their paintwork? The car is going back to SmartAlfa next week to have a ding and a chip sorted out by a bodywork guy. Maybe he can shed some light on it.

I hope if they do get worse that I'm covered by the Alfa Warranty?
Motty is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , found , paintwork , problem , red

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome