156 power loss - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-04-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 2
156 power loss

hi, i own a 156 2.0 ts which i love but i have been experiencing power loss problems for a while now. she runs perfectly for a while then if i hit a pot hole or large bump the power decreases drastically and can take quite some time to come back to normal. also when i'm experiencing the power loss if i press the brake peddle, the throttle pedal does not work at all. i was just wondering if anybody had experienced any problems similar to mine. thanks for your time.
crazymagnet is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's away for winter
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,057
Images: 2
Re: 156 power loss

moved to tech lounge
classicgal93 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , loss , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome