Jtdm Not enough pressure, high pump & injectors & tank pump tested and are fine - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 31-03-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 45
Jtdm Not enough pressure, high pump & injectors & tank pump tested and are fine


I thort i would repost my problems with a more meaningful title.

My 147 JTDm stopped at 70mph with a small noise and a bit of smoke and hasnt started since.

The issue is that there isnt enough pressure at the high pressure pump.

The High pump and injectors have been tested by bosch and are fine. The tank pump pumps correctly.

My mechanic is saying when he pulls a pipe and cranks it, it dribbles out rather than shoots across the room.

Hes out of ideas. Anybody ? please help any places to look?
NeoNAtom is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

fine , high , injectors , jtdm , pressure , pump , tank , tested

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome