147 Sport Q2 - badge broke off! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-03-09 Thread Starter
Status: -
rjhfandclf's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 4
Images: 8
Not Happy 147 Sport Q2 - badge broke off!

Have been enjoying my (now) 15 months old Q2 immensely - however it is no longer a 'Sport' but has become a 'port' ever since the 'S' broke off the first time I cleaned it (I bought it privately through AO at 10 months old).

I complained bitterly to my Alfa agents who agreed to replace it, however they have been trying to order the badge for several months now, only to be told recently by the spares boss-man that Alfa UK have no spares, having only manufactured enough badges to go round once.

Is this a case of extreme Alfa stupidity, or someone stringing a line? Has anyone any idea where I might get a replacement badge - or who I should scream at to get results?

I do love port, but really don't want to keep advertising the fact.

rjhfandclf is offline  
Sponsored Links
Status: bought a 75 3.0
AO Silver Member
155 Lounge Winner 09
shiny_car's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Australia
County: Victoria
Posts: 7,669
Images: 39

Member car:

GT . 155 . 75

Re: 147 Sport Q2 - badge broke off!

it's a sign. DEBADGE the sucker.

shiny_car is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , badge , broke , sport

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome