147 Key Problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 27-03-09 Thread Starter
Status: AO Member
AO Member
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 29
147 Key Problem

I have recently purchased a 2002 147 Selespeed, I was given two identical keys with it, one of these works fine but the other one will not lock or unlock car by pressing buttons and also when u try to start car with it, you get an immobiliser failure warning, I have switched the batteries in the keys and they both flash the LED light when u press the buttons on them, any ideas??? Do I need the spare key re-programmed to the car???
beanz is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 147 Key Problem

sounds like it
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 147 Key Problem

i bet it was never programmed to the car probably just cut so if the owner lost the one which worked at least he could get in and out of the car
Status: AROC 916 Registrar
AO Gold Member
Mitch916's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 8,803
Images: 8
Re: 147 Key Problem

Give Chris a PM. He comes highly recommended on here and knows his stuff.

Mitch916 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , key , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome