Melted light connection! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-02-09 Thread Starter
Status: 156 1.8ts
AO Member
ROBBO156's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Gwynedd
Posts: 553
Images: 10
Melted light connection!

Yes i know but this is a warning to all others! I had osram 90w bulbs fitted 1 had blown so went got halfs super extreme 90% bulbs and there brill but it was the connector not the bulb so 24 wasted anyway gona leave halfs in.
ROBBO156 is offline  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Oct 2008
Location: Ireland
County: Wexford
Posts: 4,646
Re: Melted light connection!

i ran 80watt dim & 100w headlight bulbs in my car for 3 years. NO issues with connections.

HOWEVER when GTA'ing them I discovered that the siler reflective surface around the bulb holder had peeled off.

i then fitted 50%+ bulbs & the light is much better than the standard 80/100w setup
SEARs is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

connection , light , melted

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome