Slow gear change then neutral - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-02-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Dunc2047's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Worcestershire
Posts: 123
Images: 5

Member car:

147 selespeed

Slow gear change then neutral

Hi can any one tell me why my 147 o2 reg selespeed give a very slow gear change first thing in the morning,when i first pull away goes into first fine then in second and third the clutch slips, and somethimes goes in to neutral.
Only does this for the first gearchanges then after a bout 2 mins its fine and gives a brill gearchange and a fast bite on the cluch no slipping works perfect, Could it be ive mix the oil in the header tank dextron 3 or do i need a calibration,If its mixed oil how easy is it to drain and fill. Cheers hope that all makes sence

lets have fun
Dunc2047 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

change , gear , neutral , slow

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome