147 Body computer replaced - No more beeps when starting!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-02-09 Thread Starter
Status: Back in the fold
AO Member
Join Date: Apr 2008
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 199
Images: 2
147 Body computer replaced - No more beeps when starting!!

Just a short update,

I have had to suffer the dreaded "BEEP BEEP" when starting Alf for a while now. However, last week i went away for a break to Edinburgh and put Alf into AMC Autoclinic in Chelmsford. They replaced the body computer, carried out an interim service and an MOT. All in cost 469 which included a 30 discount (which was nice as i was set for spending 500). He went through the MOT with just a couple of advisory notes, tracking & tyre tread (only 2 mm left apparently).

It feels strange now, when starting not to come up against some form of light failure, and there is no longer the constant glowing rear light(which i had to remove due to battery consumption), so i am now a happier man!!!
RobinBrentwood is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , beeps , body , computer , replaced , starting

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome