Motor Control System Failure Again - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 02-02-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2004
Posts: 59

Member car:

147 1.6

Motor Control System Failure Again

Hey guys,

after my recent rebuild, I'm getting the warning light for Motor Control System Failure. I had this previously and none of the mechanicas I went to could diagnose.

I'm at the point now, that I would like to check this myself... I have a 2001 147 1.6 TS... Can I just get Alfadiag, plus the relevant cable and then check the errors?

Also can I reset the ECU errors using this software?

The last few mechanics I've been too, have simply reset it and the problem goes away for a month or so.

The car seems to drive better than ever, so I would like to see the errors with my own eyes

m3ckon is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , failure , motor , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome