Weird Screen displays! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 23-01-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2008
Location: Lebanon
County: -
Posts: 4

Member car:

Alfa 147 2.0

Help Weird Screen displays!

Hello Gents,

I’ve got an Alfa 147 / 2.0 mod. 2003
Due to some technical mistakes and pouring in wrong type of oil by the technician, I lost the engine and had to replace it with a new one

The Car seemed perfectly healthy until today, where the screen reads as follows: “Distance to Service”.
Did this ever happen to you and what can be the reason??
Shall I run back to Alfa Technicians yet again??

Thanks in advance for your help

Azo is offline  
Sponsored Links
Status: Enjoying a nice mug of tea
AO Silver Member
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 1,752
Re: Weird Screen displays!

I think it is a warning that you are due a service shortly - it could be that the engineer did not reset this when they fitted the new engine.
CJO is offline  
Status: -
AO Platinum Member
156Chris's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,877
Images: 12
Re: Weird Screen displays!

or it could be that you've driven about 12k since the last service???
156Chris is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

displays , screen , weird

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome