Drive shaft Problem on GT - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 22-01-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2006
Posts: 29

Member car:

Alfa GT

Drive shaft Problem on GT


I have a GT diesel 1.9 05 plate, Just recently I am experiencing vibration when the engine is under torque say going from 40mph to 60mph in 4th or 5th gear.

I took it to a garage & was advised its the offside drive shaft thats causing the problem & will need replacing. I got a quote around £500 to do the work.

Seeing the car is only 4 years old & has only just done 36000 miles I am going to contact Alfa UK to see if they can do anything to help.

Has anyone got a contact number for Alfa customer services?

Has any member had a similar problem?

Cheers for any replies
butty56 is offline  
Sponsored Links
Status: 5 into 156 doesn't go (sob)
AO Member
Ayrton5's Avatar
Join Date: Apr 2008
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 151
Images: 4
Re: Drive shaft Problem on GT

I concur with your garage, I had just those symptoms and having the drive shaft replaced cured it. Fortunately for me the car was under warranty and I didn't have to fork out £500.
Ayrton5 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

drive , problem , shaft

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome