bought a factory sat nav to put in my 147 what do i need to do to get it working? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-01-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Norfolk
Posts: 29
bought a factory sat nav to put in my 147 what do i need to do to get it working?

Hello all, had my 147 from new in 2002, had several problems which i hope can stand me in good stead to help with other posts on here.
However need help with this one, I have just bought the 147 sat nav / phone for my car as stereo broken and thought i would go for it, I am now wondering if it will just go straight in and work as i was told it would but really cant see how it would, i guess i have to buy another loom or sensors for some functions??
i know about the ariel thats no problem but please can someone help me with what i would need to do before i start the install and screw it all up!

some one please help
MC 147 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , bought , factory , nav , put , sat , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome