HELP 0.5 amp drain!!! 156 sportwagon :( - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: is everything.
AO Silver Member
Ricer's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Somerset
Posts: 1,038

Member car:

Saab and a Merc

Re: HELP 0.5 amp drain!!! 156 sportwagon :(

Originally Posted by Service Enginee View Post
when side lights are on you have 2 front, 2 rear & 2 license plate lights, also dash, guages etc....
I wasn't suggesting that a sidelight was on.

It was an example of the sort of component that would draw 0.5 amps, and to provide a tangible example to illustrate that 0.5 amps (ie a sidelight left on) would indeed flatten a battery in 2 days.
Ricer is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
keithb77's Avatar
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 28
Re: HELP 0.5 amp drain!!! 156 sportwagon :(

My 156 had a similar problem from new, draining the battery over a weekend.
The CD/Radio was wired wrongly and never switched off completely. I had to ring up Blaupunkt for a solution - an adapter for the power line.

keithb77 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , amp , drain , sportwagon

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome