Still no horn - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 02-01-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Dunc2047's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Worcestershire
Posts: 123
Images: 5

Member car:

147 selespeed

Still no horn

Hi i still have no horn working on my car the fuse shows power when i press the horn but no sound, Could i wire direct to the horn from the fuse.
When i press the horn button there is power at the fuse but not at the horn wires. HELP
Dunc2047 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,993
Re: Still no horn

Can you hear the relay clicking?

Edit, just noticed it is a 147.
Not sure if it has one, I know the 156 does.
David C is online now  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Still no horn

Switch went on mine.
Status: Make it so no. 1
AO Silver Member
Mr Dunamis's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 5,860
Images: 1
Re: Still no horn

Originally Posted by Dunc2047 View Post
Hi i still have no horn HELP
Try viagra
Mr Dunamis is offline  
Status: -
Join Date: Oct 2008
Location: Ireland
County: Wexford
Posts: 4,646
Re: Still no horn

clock spring could be damaged
SEARs is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome