Help!! Motor system control failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 31-12-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2007
Posts: 7
Help Help!! Motor system control failure

Help needed,

For a while my car has had the message come up under 2500 revs when I accelerate hard. it disappears after 3000 revs and the car drives and accelerates normally? recently it has been happening more frequently especially in third and fif th gear.It first appeared going uphill in the wrong gear my fault!! The power died and the message came up, and has carried on since. I would be grateful if anyone has had the same problem and resolved it, or any ideas on how to fix this.
ALFAEFC is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Help!! Motor system control failure

i have the same problem but mine appears on the dashboard every time i start it and then goes away after 5 or so seconds.
i will be intrested in the cure of this problem.
Status: Slumming it
AO Silver Member
MPH's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Tokelau
County: Nukunonu
Posts: 5,551
Re: Help!! Motor system control failure

It could be a few things.
Have a read of this and see if it helps:
MPH is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , failure , motor , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome