Alarm problems Please Help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-12-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2008
Posts: 3

Member car:

147 1.6 lusso

Alarm problems Please Help

Okay here it goes.

i have an alfa 2006 147 jtdm 1.9.

My alfa got hit on the drivers side few weeks ago had to replace the 2 doors on that side.
I got two second hand doors but used all the bits from my old doors except the lock on the drivers door which was damaged so i used the one from the second hand door.

Once it was all fixed and ready the car was fine for the first 3 days and nothing was wrong with it at all. But since then my alarm keeps going off around 5 minutes after i have locked my car with the alarm. sometimes it goes off sooner.

One time i let the alarm keep going off then stopping, it did this three times and then didnt do it anymore.

but it still continues to go off after i have locked it.

Anyone have a clue what the problem is?
altomfra is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

alarm , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome