alfa 147 unidiag problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-12-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 1

Member car:


alfa 147 unidiag problem

hi guys, i have recently brought a 147, i have nearly got in back on the road, just got a problem with abs and asr system lights staying on, there fore i will not be able to mot it. I have got alfadiag which was great for doing the airbag light but will not connect to the abs.

i have also downloaded unidiag kwp71 can some give me set by step instructions on how to get it working, have got it connected to car(i think!!) and various things come up on screen (listed below)

i have the blue kkl usb lead

KB 2
ID 5 Baud
5210 code

Just need to know what the problem is with so can fix it your help will be most helpful


chrisheeley is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , problem , unidiag

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome