2003 156 Boot lid. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Help 2003 156 Boot lid.

I posted a fault about central locking some time ago, and had a mixed response to the problem. The main source being a door sensor telling the reciever a door is open (Hence the problem) I recently had a brand new boot lid fitted as a result of an accident, since this was done the problem started, (Key fob not opening or closing central locking) but alarming the car and opening of the boot lid is fine.
Is it possible to have the wrong locking mechanism, I.e. Newer bootlid/mechanism on an older model. It all points to the boot, i have tinkered with it but no joy! The reciever is tip top works fine.

P.S The boot lid was made in italy specifically for my car, shipped over and sprayed and fitted by my garage.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 2003 , boot , lid

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome