New 156, few problems! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-12-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Carmarthenshire
Posts: 129

Member car:

156 2.0

New 156, few problems!

Hi all, picked up my new 05 156 2.4 20v today. loving it, great car to drive... but have found a few problems with it.

most annoying is the Hesitation, feels like its not pulling properly sometimes, also seems to smoke a lot when i boot it.had exactly the same on my old Leon, and it was the MAF.. guessing the same here? and if so is it possible to clean them, or are replacements expensive?

it does have creaky front suspension, but already read about that, and will do that myself. same with the thermostat.

only other annoyance is the reverse parking sensors. when i put it into reverse it beeps once, then gives a constant tone... any ideas? it's very annoying!

dodge00 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome