CD changer not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 04-12-08 Thread Starter
Status: Loving the GT 3.2 V6 :-)
AO Silver Member
Chris M's Avatar
Join Date: Oct 2002
Location: Oxfordshire
Posts: 1,261

Member car:

Silver GT 3.2 V6

CD changer not working

Hi All,

My 156 has a Sony 10 CD changer unit in the boot, which has decided to stop working. When you press the CD button on the head unit it just says 'Reset' on the display. I have not had a chance to take it out and have a look yet (it's at the back of the boot, so not too easy to see whats going on). Any ideas what I need to be looking for?

The car is German import and the only manual I have for the stereo is in German, which is a great help!!!



Visit my Flickr pages at

My Alfa History: 1983 Alfasud Sprint Speciale, 1999 145 Cloverleaf (QV), 2001 156 2.0 TS, 2003 156 2.0 JTS
My Current Alfa: 2005 GT 3.2 V6
Chris M is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

changer , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome