Baz - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-11-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2008
Location: France
Posts: 4

Member car:

Honda Civic

Hmmm Baz

Hi folks,
I have a problem with my Alfa GT re electrics.
Bought my car five months ago, No problems except for usual rattles and clunks.
Yesterday, started the car, with the following not working.
No dials working but dash lights up and all yellow warning lights alight.
Electric windows.
Boot lid opener.
Fuel cap opener.
The day before, we had some flooded roads which I had to drive through.
Have checked all the fuses.
Any ideas?
Barry Barnes is offline  
Sponsored Links
Status: Still Happily Married..........
AO Platinum Member
dpat's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 32,403
Images: 20
Re: Baz

Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum

try looking the above lounge and post your question in here too for a better response.

welcome to AO
dpat is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome